Tunnustan, olen lankaholisti ja lankahamsteri ja lisäksi minulla on neulomisaddiktio.

Ryijyprojekti etenee ja kävin lauantaina ostamassa ryijyn pohjakangasta Menita outletista. Opin, että olisi tullut sittenkin halvemmaksi tilata se suoraan Vuorelmalta, mutta toisaalta en olisi löytänyt juuri sitä oikeaa lankaa Clapotistani varten.

Lankakauppareissulla löysin Dropsin Lin -lankaa. Punaisen sävy on mahtava ja lanka on miellyttävää neulottavaa. Tosin lankaa ostaessani en vielä tiennyt, että olen viimeinkin löytänyt sopivan langan Clapotikseen. Niinpä sitten neljä kerää on jo neulottu. Onneksi työkaveri lupasi poiketa kaupassa ja pelastaa minut. Nimittäin en tiedä mitä mukaan tarttuisi, jos uskaltaisin kauppaan itse viikon sisällä uudestaan.

Silmukkamerkkejä on myös syntynyt, sillä Clapotiksen teossa ne ovat näppäriä. Hauskaa ja nopeaa puuhaa.

Toinen työkaveri taas vinkkasi, että pääsemme ehkä Tallinnaan kesäkuussa. Pitääpä yrittää hillitä itsensä toukokuussa ja neuloa stashista, niin voi sitten paremmalla omalla tunnolla riehaantua kesäkuussa ;-).  Clapotis-projektista viisastuneena toki voisin vähitellen opetella, että suosikkimalleista kannattaa kirjoittaa ohjeen metrimäärät muistin. Ehkä silloin osaa paremmin arvioida mitä ostaa.

Jännityksellä odotan koska Favorite Color Swapin pakettini saavuttaa Amerikan maan. Lähetin sen 15. päivä eli juuri kun lentokielto tuhkan takia alkoi. Ainakin se postin seurannan mukaan kirjattu lähteneeksi Suomesta.