Toukokuun lopulla havaitsin nuorimmaiseni innostuneen sisustamisesta. Tämä Lundby-nukkekoti on kirppislöytö ja hankin sen alunperin suojaamaan varsinaista nukkekotiani. Nukkekodille löytyi paikka nuoren miehen huoneesta ja useimmiten siinä on leikitty minibabyborn nukeilla ison siskon kera.

Seuraavassa kuvasarjassa on kuitenkin selvästi haettu luovempaa otetta sisustukseen. Mittakaavan suhteen ei olla turhan tarkkoja. Kaikkihan mahtuvat tilaan vaikkeivat ihan olekaan oikeaa skaalaa (oliko se Lundbyn mittakaava nyt sitten 1:16 vai 1:18 - pitäisi tarkistaa muualta).

Aloitetaan yleiskuvalla talosta: 

Talon kylpyhuone on sisustettu pitkälti minibabyborn-sarjan huonekaluilla ja on siksi melko vaaleanpunavoittoinen.

Sen sijaan alakerran keittiössä näkyy nuoren miehen ote. Autoporukka on selvästi löytänyt babyborn-nukkien retkikorin ja nauttii maukasta piknik-ateriaa keittiössä.

 

Alakerran aulassa oli vähän tyhjää, joten nuori mies lisäsi äidin jo kuvatessa kivan peilisetin (McDonalds-tuotantoa) täydentämään aulan sisustusta. Koiria ja kissojahan on joka kodissa, mutta kauris tms. on paljon persoonallisempi lemmikki.

Yläkerrassa on jälleen hyödynnetty minibabyborn-kalusteita (siniset laatikot) . Huomaa tyylikäs lego-pyssy, joka on jätetty kätevästi esille.

Lopuksi yläkerran makuuhuone, josta löytyy mm. sammakkoprinssi sekä muutama pikkudinosaurus. Taitavat olla juhlineet sekamelskasta päätellen.

Koko kodin turvallisuudesta huolehtii katolla oleva dinosaurus.