Keräilen sukkasatoa toista kertaa ja määrän sijasta olen keskittynyt neulomaan lähinnä Ilona Korhosen ja Jenni Östermanin Neulekirjan ohjeilla sekä viimeisimmiäksi ensimmäisen Cookie A:n ohjeeni eli Kai-Mein. Itse projektit on jo raportoitu Hillokellarissa, joten tässä kuvasatoa. Kuvat on otettu kamerakännykällä, joten ne ovat sen mukaisia. 

Ensin parit Bones-sukat Neulekirjan ohjeilla:

.

Bones on ehdottomia suosikkiohjeitani. Simppeli sinällään eli ohjetta ei juuri tarvitse kurkkia, mutta kuitenkin mielenkiintoinen.  Nämä eivät olleet ensimmäiset eivät varmasti viimeiset neulomani Bonesit. Oikeanpuoleiset ovat Handun bambusilkkisukkalankaa "Sydän vasta puolillaan". Harmaat päätyivät vaihtoparilleni.

Seuraavaksi neuloin lapsilleni Neulekirjan ohjeilla. Kumpaankin on neulottu kasvunvaraa. Vasemmalla poikani Wallanderit Handun "Kevätunta" ja oikealla tyttären Salama-Andersit syntymäpäivävaihdossa saamastani langasta. Päätellen siitä, että Salamat ovat olleet tyttärellä lähes päivittäin jalassa, ne ovat onnistuneet mainiosti.

Viimeisinpänä esittelyssä ensimmäiset Cookie A:n ohjeella neulotut sukat. Kai-Mei sukkien tarina tuntuu sopivan erinomaisesti tämän hetkiseen elooni. Neuloin ensimmäisen sukan kahdesti, sillä 2.75 sukkapuikoilla sukasta tuli liian suuri jalkaani. 2.5 puikoilla se on aika nafti, mutta katsotaan jääkö sukka itselleni vai saavatko ne toisen käyttäjän. Lankana jälleen Handu ja tällä kertaa "Norsk Schottis".

Sukkia on mukava neuloa!