Kävin katsomassa muutaman tutun käsityöblogeja ja muistin tämän "keskeneräisen projektin". Melkein vuosi meni tähän seuraavaan merkintään...
Ostin tänään neljä viidentoista litran smartboxia. Tarkoitus on saada uutta järjestystä kotimme valtaaviin käsityötarvikkeisiin. Mietiskelen systeemiä, jolla alan niihin lankoja järjestellä.

Muistinvirkistämiseksi viime aikojen projekteja.
  • Olin matkatyynykurssilla ja sain melkein valmiiksi vuosia sitten aloittamani tyynyn ja tehtyä uuden yksilön. Toisessa tosin onnistuin liimaamaan yhdet kanttinauhat väärään reunaan. Pitäisi korjata. Lisäksi pitäisi ommella napit, jotta nämä voisi siirtää valmiiden töiden osastoon.
  • Tammikuussako 2007 neuloin nuorimmaiselle slipoverin Novita mini-langasta. Pitää lisätä jossain välissä valokuva. 
  • Virkkasin Novitan palmasta vaaleanpunaisen hatun esikoiselle. Oli muuten yllättävän vaikeaa saada kupuun oikeaa muotoa, kun virkkausjäljessä ei oikein näkynyt silmukat. Kolmas kerta toden sanoo. Kuvusta tuli turhan korkea, mutta en jaksanut enää purkaa. Teen ennemmin uuden, jos jaksan.
  • Kansallispukurintamalla on menossa esikoisen (4,5v) puku. Sysmä-Luhangan paita on hihansuiden iskuhapsuja vaille valmis. Viime kerralla tein sovitusliiviä. Malli ei halunnut kurssille mukaan, joten sovitin liiviä sitten omissa oloissa.
Tämä on tällainen sekalainen sepustus. Mutta parempi jotain kuin ei mitään. Hirmuisesti patoutuneita käsityöntekotarpeita ja suunnitelmia, jotka odottavat toteutusta. Nuorimmainen on tänään tasan 7kk ja oppinut konttaamaan ja kovasti kiinnostunut äidin puuhista....