Tämä bloginpitoni on toistaiseksi ollut tällaista satunnaista toimintaa. No, ensisijaisesti tietysti vähäinen vapaa-aika kannattaa suunnata varsinaisiin käsitöihin...

Huomasin, ettei blogissani näy tekemäni sivut, joten harjoittelenpa, josko saisin ne näkymään. Katsotaan onnistuinko saamaan ne näkyviin.

Marraskuun eka eli nyt on oikea aika alkaa ideoida kaikenlaisia joululahjoja. Oi aikaa nuorena, kun oli aikaa tehdä joululahjoja oikein urakalla. Nykyisin ne keskittyvät nopeisiin. Viime jouluna kokeilin digikuvien tulostamista silitettäviksi siirtokuviksi. Ideaa voisi kehitellä, mutta ensin pitäisi löytää ne jäljellä jääneet siirtokuva-arkit. Ottaen huomioon mitä valokuvaliikkeet ottavat siirtokuvista, niin tässäpä jopa tienaa.

Mutta jospa tässä hiukan ahkeroituisi käsityörintamalla. Olen sen luontoinen, että käsitöiden teko pitää pään kunnossa. Työkaveri oli innostunut neulomaan 20x20 tilkkua ja muistuipa mieleen, että minullakin on niitä pieni erä jo olemassa ja aikomus oli tehdä niitä enemmänkin. Jos ei siis osaa päättää mitä muuta tekisi, niin sitten niitä!

Eilen kansallispukukurssilla sain esikoisen liivin sivusaumat (miksi ikinä päätinkään tehdä siitä säädettävän...)valmiiksi. Enää pitää valmistaa nyörin kiinnityslistat ja nyörit! Itsenäisyyspäivä lähestyy. Pitää ottaa kiri! Hameen helma olisi muuten jo ommeltukin, mutta pellavavarastoni on vajaa eli pitää ehtiä vuoripellavaostoksille pikimmiten!

Jospa lapsukaiset kerrankin nukahtaisivat ajoissa ja ennättäisin vielä laitella muutaman kuvan valmiista töistäni. Tulisi itsellekin hyvä mieli, että jotain on saanut aikaiseksi jossain välissä ennen kuin palasin töihin ja talonrakennus alkoi...