Kävin monen vuoden jälkeen Tallinnassa. Käsityötarvevarastoja on siis täydennetty. Pääostoksena pellavaa eli yhteensä 7 m kangasta. Osa on tulossa Riikan kansallispuvun helmaan vuoreksi ja odottaa kutistamistaan. Villalankapuolella ostin kirjavaa villalankaa. Ullassa oli revontulihuivi ja luultavasti ainakin yksi vyyhdistä päätyy sellaiseksi. Kaksi kieppiä hahtuvalankaa odottaa juuri sitä oikeaa ideaa. Puunappejakin ostin muutaman. Valmiiden tuotteiden puolella löysin aivan ihanan hatun itselleni ja esikoiselle pari mekkoa (toiseen kuuluu jakkukin).

Mamboiluprojekti on loppusuoralla. Hihat on valmiina. Tosin sunnuntaina ohjelehti oli kadossa, mutta onneksi ohje löytyi myös Novitan nettisivuilta. Nuorimmainen (1v4kk) on osoittanut hiukan liikaakin kiiinnostusta neuletyöhöni, joten hiukan jännittää missä vaiheessa pyöröpuikko lähtee työstä. Kauluksen neulominen on menossa ja kestää normaalia kauemmin juuri suojelullisten seikkojen takia.

Osa Tallinan ostoksista päätynee joulupukin pussiin, joten enpä tässä vaiheessa paljasta ihan kaikkia yksityiskohtia :-).